Bitcoin Correction Looms, men kortsiktig holding øker

 16. Februar 2021      
 Bitcoin   

Bitcoin Correction Looms, men kortsiktig holding øker

Bitcoin trekker for tiden tilbake fra sin heltidshøyde i løpet av helgen, mens beregninger på kjeden indikerer at det har skjedd et skifte i holdemønstre.

Søndag 14. februar nådde Bitcoin-prisene en høyde på $ 49850 ifølge Tradingview, men på noen børser kan det ha nådd $ 50k.

Siden den gang har det begynt en kraftig korreksjon som droppet prisene med 7% i en regummiering til litt over $ 46 000 under tidlig handel i Asia mandag. På tidspunktet for pressen skiftet Bitcoin hender for $ 47,100 og så i fare for å falle lenger hvis dagens Bitcoin Bank støttenivåer mislykkes.

Det neste støttenivået under det nåværende er litt over $ 44 000. Blocktower Capital CIO Ari Paul erkjente det han kaller en “kort og mindre korreksjon”, men er fremdeles overbevist om at vi er midt i et “voldelig okseløp”;

Vi går sannsynligvis inn (tror jeg) en kort og mindre rettelse nå, men vi er fortsatt midt i et voldsomt okseløp som snart vil bli mer voldsomt. Her er en tråd om psykologi og helse.

– Ari Paul ⛓️ (@AriDavidPaul) 15. februar 2021

Bitcoin Miner Outflows og Hodl Patterns

Analyseleverandør på kjeden, Glassnode, har observert at tidligere oksemarkeder har vært preget av visse aspekter, for eksempel utstrømning av gruvearbeidere, men dette mønsteret har ennå ikke kommet helt ut i den nåværende syklusen. Dette kan indikere at det er lenger å gå før oksene er ferdige.

Tidligere #Bitcoin-oksemarkeder er preget av fingeravtrykk av økte minerutstrømninger på $ BTC som var anskaffet gjennom tidligere år.

Selv om vi ser litt høyere utstrømninger av eldre BTC, har ikke det samme mønsteret dukket opp i det nåværende oksemarkedet. pic.twitter.com/XdaZvNIz38

– glassnode (@glassnode) 14. februar 2021

Krakens Dan Held er overbevist om at dette kan være en av de siste store „super-syklusene“ som vil legge til forestillingen om at det ikke er over ennå.

“Hva skjer når eierskapet til Bitcoin flytter fra 0,01% av verden til 1%? Hva skjer når en del av $ 100T forvaltet av institusjoner strømmer inn i Bitcoin for å bevare rikdom? Det vil absolutt ikke gå fra $ 20k til $ 100k. Det kan bevege seg fra $ 20k til $ 1M og deretter bare ha mindre sykluser etter. Dette kan være en av de siste store syklusene. ”

Glassnode rapporterte også at det har vært en økning i kortsiktige holdere med crossover sammenlignet med langsiktige holdere. Sist dette skjedde var i juli 2017 da markedssyklusen var oppvarmet.

Uansett beveger prisen seg ikke i en rett linje, og tilbakeslag er en sunn del av prisoppdagelsen.

Mandag morgen ser rødt ut

Det har vært store korreksjoner for flertallet av kryptoaktiva med høy kapital i morges i Asia. Ethereum har falt 5% på dagen og falt tilbake til $ 1,720 mens Binance Coin avkjøles fra den nylige rekordhøye tiden og mistet et tilsvarende beløp for å betale $ 125.

Det har vært store dobbelttapstap for Cardano, XRP, Polkadot, Litecoin, Chainlink, Stellar og Dogecoin.