Her er grunden til, at et Bitcoin- og kryptoforbud i Indien er usandsynligt

 29. November 2020      

Efter højesterets dom om at ophæve forbuddet mod kryptokurver i Indien er aktiviteten i kryptorummet vokset markant, men der er stadig nogle rygter om usikkerheden om den juridiske status for Bitcoin og kryptokurver i landet.

Men som Sathvik Vishwanath, administrerende direktør for Unocoin i et nylig interview, talte om lovgivningen omkring krypto i landet, sagde han,

”Efter al sandsynlighed vil det være et” nej ”på dette tidspunkt på grund af vores indflydelse. Industrien har gjort denne indflydelse, og medierne har gjort denne indflydelse på, hvorfor det skal være der i Indien – for ikke at miste mulighederne. ”

Interessant nok har kryptoindustrien blomstret i Indien, efter at forbuddet blev tilbagekaldt i marts, som data fra Coin Dance bekræfter.

Kilde: Coin Dance

Ugentlige handelsvolumener steg, da flere spillere kom ind i kryptorummet. Da kryptovirksomheder fortsætter med at trives, vil der være behov for nøje at overveje de virkninger, som et varigt forbud mod krypto kan have for landet.

I tråd med denne tanke erklærede Vishwanath, at når denne lovgivning bliver annulleret, vil der være behov for, at der oprettes et nyt udvalg igen for at bestemme, hvordan den nuværende lov på landet vil gælde for krypto og tilbyde en mere afbalanceret opfattelse.

Regulerende sandkasser overvejes i stigende grad af mange lande for at bestemme, hvordan man bedst regulerer kryptokurver.

I Hong Kong har SFC (Securities and Futures Commission) f.eks. Etableret en sandkasse, der giver mulighed for både regulatorer og branchen til at se, hvordan transaktioner fungerer sammen med hinanden.

Selv lande som Kirgisistan og Sydafrika har for nylig udsendt udkast til love om kryptoregulering, der opfordrer offentligheden til at forelægge deres egne anbefalinger til lovgivningsmæssige forslag.

Der er dog endnu ingen specifikke retningslinjer for dette i Indien, og som sådan er mange detailinvestorer tilbageholdende med at komme ind i dette rum på grund af de igangværende rygter om et forestående forbud.

Reguleringsklarhed kan give den tiltrængte legitimitet, sikkerhed og sikkerhed for den gennemsnitlige detailinvestor.